Onderhoud & beheer

Goed onderhoud en beheer van uw middenspanningsinstallaties en transformatoren is essentieel voor een veilige, lange levensduur. Joulz kan u hierbij helpen!

  • Marktleider in onderhoud & beheer van energie-infrastructuur. Wij beheren circa 4.000 middenspanningsinstallaties
  • Landelijke storingswachtdienst 24/7 beschikbaar
  • Team van professionals, onder wie zeer ervaren installatieverantwoordelijken

Complete ontzorging

Als marktleider in onderhoud en beheer, onderhouden wij de installaties van verschillende fabrikanten en leveranciers. Tevens nemen wij bestaande middenspanningsinstallaties in beheer. Bij aanvang van het beheer en onderhoud verrichten wij een nulmeting. U maakt automatisch gebruik van onze landelijke 24/7 storingswachtdienst.

Als onderdeel van ons onderhoudsprogramma voeren wij één keer per jaar een inspectie uit op uw installatie. Daarnaast plegen we met regelmaat groot onderhoud. In afstemming met uw specifieke situatie wordt het onderhoud ingepland. Wij houden daarbij zo veel mogelijk rekening met de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten en uw planning. Dit betekent dat wij noodstroomcapaciteit kunnen inzetten om bedrijfszekerheid te garanderen. Daarnaast kunnen wij het onderhoud verzorgen wanneer het u uitkomt, dus ook in het weekend!

Installatieverantwoordelijkheid

Om aan de eisen van de Arbowet te voldoen, moet u een installatieverantwoordelijke aanwijzen. U kunt dit uitbesteden door de installatieverantwoordelijkheid aan ons te delegeren. Een onderdeel van ons beheermanagement is een digitaal tekeningsysteem. Dit geeft u inzicht in de actuele situatie van uw installatie en de directe werkomgeving.

Storingswachtdienst

Wanneer u een onderhoud & beheerovereenkomst met ons afsluit, krijgt u toegang tot onze storingsdienst. In geval van een storing zijn wij 24/7 voor u beschikbaar. De veiligheid van u, de directe betrokkenen en de bedrijfszekerheid van uw installatie is bij ons in handen van een team professionals. 

Deze infradienst delen?