Infradiensten en Meetdiensten voor zakelijke klanten

Verduurzaming zien wij als hét pad naar de toekomst. De energietransitie neemt de komende jaren een enorme vlucht en eigen opwek en (duurzame) decentrale netten zijn de toekomst. Door lokale opwek ontstaat een steeds groter wordende mix van verschillende energiesoorten en -stromen die geregisseerd moeten worden om uw bedrijfsvoering 24/7 te continueren. Joulz ondersteunt u om u de beste regisseur te laten zijn over uw energie infrastructuur.

Houd de regie in eigen handen

De energiemarkt is complex. Wij weten als geen ander dat het niet eenvoudig is om de juiste schakels aan elkaar te verbinden. Met Joulz als meetverantwoordelijke en expert op het gebied van middenspannings-installaties en energiemanagement, profiteert u van de modernste technieken voor uw energie- installatie en infrastructuur. Hierdoor kunnen we efficiënt zaken doen en uw energiehuishouding optimaliseren. Zo stemt u uw energiecontracten af op uw reële energieverbruik en wijst u de verschillende energieverbruiken binnen uw organisatie toe aan de juiste kostenposten. Wij stellen alles in het werk om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar u houd de regie over uw infrastructuur in eigen handen.

Uw missie is onze missie

Energie is steeds vaker onderdeel van uw bedrijfsmissie. Wilt u zelf energie opwekken en uw bedrijf verduurzamen, of wilt u meer grip krijgen op uw energieverbruik om kosten te besparen? Joulz helpt u graag bij deze uitdaging.

Joulz is onderdeel van Stedin Groep. Wij beschikken over diepgaande kennis met betrekking tot de eisen die netbeheerders stellen aan installaties en netwerken. Zo zorgen wij ervoor dat uw energie-infrastructuur voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid en gebruiksfunctionaliteit.