Gasmeting G160 t/m G650

Ook voor de grootste gasaansluitingen biedt Joulz een passende meetoplossing. Een gasmeting G160 t/m G650 geeft u alle informatie voor effectief energiemanagement.   

  • Gasmeters tot 1.000 m3 gas per uur
  • Meetcorrectie via ingebouwde EVHI
  • Managementinformatie

Passende gasmeetinstallatie voor elk bedrijf

Hoe meer gas uw bedrijfsprocessen verbruiken, hoe belangrijker een nauwkeurige meting is. Voor een correcte verrekening, maar ook voor helder inzicht in uw gasverbruik. U wilt immers waar nodig kunnen bijsturen. Want hoe groter uw verbruik, hoe groter de kans om energie en kosten te besparen. Joulz realiseert voor elke grootzakelijke toepassing de juiste gasmeting, precies afgestemd op de capaciteit van uw aansluiting. Al onze slimme, op afstand uitleesbare gasmeters voldoen aan wettelijke eisen van de Meetcode Gas RNB.

Gasmeting G160 t/m G650: voor de zwaarste aansluitingen

Wij hebben een breed scala aan hoogwaardige gasmeters. Voor de échte grootverbruikers zijn dat de G160, G250, G400 en G650. Deze meters zijn geschikt voor een capaciteit van 250 tot zelfs 1.000 m3 gas per uur. Zwaar genoeg om zelfs de meest extreme gasvraag van grote industriële productiebedrijven te kunnen beantwoorden. Heeft u een zware aansluiting en wilt u een gasmeter aanschaffen? Laat u goed voorlichten door onze adviseurs.

Gasmeting met EHVI wettelijk verplicht

Met een aansluiting van meer dan 170.000 m3 gas per jaar, is een EVHI verplicht. Dit Elektronisch Volume Herleidings Instrument corrigeert de invloeden van temperatuur en druk, zodat alleen uw daadwerkelijke verbruik wordt gemeten. Die invloeden lijken wellicht minimaal. Maar bij grotere aansluitingen met een gasmeting G160 t/m G650 kunt u veel voordeel hebben van een EVHI. Met een EHVI zorgen wij dat uw meting klopt. Elk uur sturen wij uw gasverbruik door naar de netbeheerder. Zo ontstaat er geen enkel misverstand.

e-DataPortal voor volledig inzicht

Wilt u besparen op energie en kosten? Het rendement van uw ovens optimaliseren? Uw processen tot in detail beheersen? Wat uw doelstelling ook is, elke verbeteractie start met inzicht. Daarom adviseren wij u de e-DataPortal. Via de e-DataPortal kunt u de data in tabellen en grafieken inzien. Zo heeft u alle informatie voor energiemanagement overzichtelijk op één scherm. Meer weten? Onze gasspecialisten staan u graag te woord.

Neem contact op Vraag een Offerte aan