Gasmeter

Welk type aansluiting u ook heeft, Joulz realiseert voor u de juiste oplossing voor uw gasmeting. Voor een correcte verrekening en glashelder inzicht in uw gasverbruik.

  • Gasmeters voor elke capaciteit
  • Gascorrectie-apparatuur (EVHI)
  • Datalogger voor actuele meetdata

Correcte gasmeter voor meer inzicht

Een correcte gasmeting is van groot belang, zeker voor grootverbruikers. U wilt financieel niet voor verrassingen komen te staan en elke maand een kloppende factuur ontvangen. Maar ook voor uw eigen inzicht is een nauwkeurige gasmeter belangrijk. Want hoe meer inzicht in uw gasverbruik, hoe beter u invulling kunt geven aan effectief energiemanagement.

Gasmeters voor elke capaciteit

Voor bedrijven heeft Joulz een breed aanbod van gasmeters. Slimme telemetriemeters, op afstand uitleesbaar, voor elke capaciteit. Het is belangrijk een gasmeter te kiezen die goed bij uw verbruik past. Zie ook de catagorie gasmeting G40 t/m G100 en gasmeting G160 t/m G650. Bereken daarom altijd eerst uw capaciteit. Een te kleine meter kan de continuïteit van uw gasvoorziening in gevaar brengen. Maar een te grote meter wilt u ook niet. Want hoe groter de meter, hoe hoger de kosten die uw netbeheerder doorberekent. Met onze gasmodule berekent u welke gasmeter u nodig heeft. Of vraag het aan onze adviseurs!

Gasmeting met EVHI

Verbruikt u per jaar méér dan 170.000 m3 gas? Dan is gasmeting met EVHI wettelijk verplicht. Dit Elektronisch Volume Herleidings Instrument corrigeert de invloed van temperatuur en druk op uw gasafname. Joulz integreert dit instrument in uw gasmeter, zodat die uiterst nauwkeurig registreert wat u daadwerkelijk verbruikt.

Datalogger

Verbruikt u per jaar minder dan 170.000 m3 gas en wilt u toch inzicht in uw gasverbruik? Dan biedt de datalogger van Joulz uitkomst. De datalogger registreert uw verbruik, slaat de meetdata op en stuurt die automatisch door naar uw netbeheerder of energieleverancier. Zelf kunt u de meetresultaten inzien via uw e-DataPortal. Daarmee beschikt u altijd over actuele gegevens die u nodig heeft om gericht te sturen op uw energieverbruik. Met Joulz als uw meetverantwoordelijke bent u dus zeker van een slimme en betrouwbare gasinstallatie voor elke toepassing. Wij ontwerpen, plaatsen én onderhouden uw gasmeter!

NEEM CONTACT OP VRAAG EEN OFFERTE AAN

Deze meter delen?