Gascorrectiemeting

Twee instrumenten om uw gasmeting nog nauwkeuriger te maken. Gasprecisiemeting met behulp van  EVHI en hogeprecisiegasmeter.

  • De EVHI zorgt voor een gascorrectiemeting van druk en temperatuur
  • De hogeprecisiegasmeter gebruiken wij  als u meer dan 1.000.000 m3  gas verbruikt

EVHI corrigeert betrouwbaar en volgens wettelijke eisen

Verbruikt u op jaarbasis meer dan 170.000 m3 gas, dan is een gasmeter met EVHI (Elektronisch Volume Herleidings Instrument) wettelijk verplicht.

Het gas dat door uw gasmeter stroomt is niet gelijk aan de hoeveelheid die u werkelijk verbruikt. Druk en temperatuur leiden tot een vertekend beeld. Het EVHI van Joulz corrigeert deze waarden nauwkeurig en voldoet aan de wettelijke eisen van de Meetcode Gas RNB. De meetdata van uw reële gasverbruik worden tijdig naar de netbeheerder en gasleverancier gestuurd. Daardoor is uw factuur correct en op tijd.

Gasmeter met hoogfrequenttechniek is goed voor aanzienlijke besparingen

Verbruikt u op jaarbasis meer dan één miljoen m3 gas, dan maakt de hogeprecisiegasmeter van Joulz uw gasmeting nog nauwkeuriger. De meting is bijna 100 procent foutloos en u kunt een besparing realiseren van zo’n € 900 per jaar.

Met de hogeprecisiegasmeter beschikt u over de meest nauwkeurige gasmeter in de markt. De hogeprecisiegasmeter verbetert meetfouten over de gehele meting, gemiddeld met 0,12 procent. Zo heeft u meer controle over pieken in uw verbruik en kunt u gas gerichter inkopen. Grote kostenbesparingen zijn binnen uw handbereik.

NEEM CONTACT OP VRAAG EEN OFFERTE AAN

Deze meter delen?