Elektriciteitsmeter

U wilt een elektriciteitsmeter die uiterst nauwkeurig meet wat u verbruikt. Niet meer en niet minder. Met Joulz als energiepartner weet u precies waar u aan toe bent.

 

  • Een grootzakelijke elektriciteitsmeter voor elke categorie
  • Inclusief plaatsing, onderhoud, beheer én storingsdienst
  • Inzicht in uw energieverbruik én bespaarmogelijkheden

Voor iedere situatie de juiste elektriciteitsmeter

Voor elk type grootverbruiker heeft Joulz de juiste meter, tot aan 30 megawatt. Welke energiemeter u nodig heeft, hangt af van het gecontracteerde vermogen en het spanningsniveau van uw aansluiting. En van uw persoonlijke wensen uiteraard. Al onze meters zijn geschikt voor een capaciteit van meer dan 3 x 80 ampère. Wij zien erop toe dat ze voldoen aan de wettelijke eisen van de Meetcode Elektriciteit. Daarbij werken wij voor grootverbruik vooral met moderne telemetriemeters. Die verzamelen uw energieverbruik automatisch en sturen de meetdata dagelijks naar uw netbeheerder. U hoeft dus nergens naar om te zien. Makkelijk én nauwkeurig!

Betrouwbaarheid, gemak en waardevolle inzichten

Kiest u voor Joulz, dan kiest u voor betrouwbaarheid en gemak. Al het werk wordt u uit handen genomen. Wij leveren, plaatsen en onderhouden uw elektriciteitsmeter. Een storing verhelpen wij binnen 48 uur en ook de verplichte zesjaarlijkse ijking van uw meter nemen wij voor onze rekening. Maar ook met uw meetresultaten gaan wij zorgvuldig om. Wij monitoren de meetgegevens van uw slimme meter nauwgezet, waarschuwen u zo nodig en denken mee over besparingen van energie én kosten.

Slimme energiemeter als basis voor besparingen

Liever zelf een vinger aan de pols? Met dagtelemetrie kunt u uw dagelijkse verbruik zelf bijhouden en analyseren. Voor nog meer inzicht kiest u voor de e-DataPortal. Deze gebruiksvriendelijke monitoringstool is een waardevolle aanvulling op uw elektriciteitsmeter. In één overzicht ziet u hoeveel elektriciteit uw aansluitingen verbruiken. Uw bespaarmogelijkheden zijn inzichtelijk en u kunt bijsturen waar en wanneer u dat nodig vindt. Wilt u meer weten over onze elektriciteitsmeters, de e-DataPortal of energie besparen? De adviseurs van Joulz staan u graag te woord.

NEEM CONTACT OP VRAAG EEN OFFERTE AAN

Deze meter delen?