Noodstroom

Stroomuitval in uw onderneming? U beperkt de schade met een noodstroomaggregaat van Joulz.  

Goed onderhouden, zorgvuldig getest en direct klaar voor gebruik. Zodat u snel weer kunt werken!

  • Verhuur noodstroomaggregaat, tijdelijk en permanent
  • 100% beschikbaarheidsgarantie mogelijk
  • Ook als back-up bij onderhoudswerkzaamheden

Altijd een noodstroomaggregaat voor u

Misschien is stroomuitval niet fataal voor uw bedrijfsproces, vervelend is het wel. Joulz begrijpt dat u zo snel mogelijk weer door wilt werken. Met een noodstroomaggregaat kunt u onmiddellijk weer vooruit. Zoekt u een aggregaat zonder te hoeven investeren in de aanschaf ervan? Bij Joulz huurt u uw noodstroomaggregaat op het moment dat het nodig is, tijdelijk of permanent. Wij kunnen één of meer aggregaten voor u in beheer nemen, in de vermogens die u nodig heeft. Onze mobiele noodstroomvoorzieningen zijn goed onderhouden, zorgvuldig getest en direct klaar voor gebruik. Daar heeft u profijt van bij een acute storing of tijdens onderhoudswerkzaamheden.

Noodstroom beschikbaarheidsdienst voor 100% zekerheid

U kunt het zich niet permitteren zonder stroom te komen zitten. Bij stroomuitval wilt u 100% zeker zijn dat er een aggregaat voor noodstroom beschikbaar is. Daarom heeft u bij Joulz de optie voor 100% beschikbaarheidsgarantie. Als u gebruikmaakt van de beschikbaarheidsdienst, houden wij speciaal voor u een aggregaat op voorraad. U bepaalt hoeveel vermogen wij voor u reserveren. Wij zorgen dat dat vermogen 24/7 gegarandeerd beschikbaar is. De beschikbaarheidsdienst is een uitkomst bij een breed verspreide langdurige stroomuitval. Veel bedrijven willen dan tijdelijk overstappen op noodstroom. Met de beschikbaarheidsdienst van Joulz speelt ú op safe.

Onderhoudswerkzaamheden in het verschiet?

Stroom zonder stopcontact is niet alleen nodig tijdens een stroomstoring. Ook tijdens het testen van machines of onderhoudsperiodes is de continuïteit van uw bedrijfsproces belangrijk. In welke industrie u ook werkt. Fabrieken, bouwplaatsen, evenementen: met een noodstroomaggregaat kan uw werk altijd doorgaan. Een aggregaat van Joulz is makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Bovendien waarborgen wij een snelle levering op uw locatie. Zoals u van ons gewend bent!

Deze infradienst delen?