Bedrijfslaadpunten

Elektrisch laden is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Uw bezoekers, personeel en leveranciers rijden ook vaker in een elektrisch aangedreven auto. Met de Joulz Bedrijfslaadpunten biedt u hun een flexibele laadoplossing.

  • Slimme laadpunten voor het gelijktijdig laden van meerdere auto’s
  • Complete ontzorging bij de aanleg van de bedrijfslaadpunten
  • Toch direct starten na een kleine investering met een huurcontract

Twee auto’s tegelijk laden

De Joulz Bedrijfslaadpunten kunnen twee elektrische auto’s gelijktijdig laden met een laadvermogen van maximaal 2 x 22 kW. Daarmee laadt u met gemak twee Renault Zoë’s volledig op, in één uur! De palen zijn laadpasonafhankelijk: uw personeel en bezoekers kunnen zich dus aanmelden bij elke vrije paal. Op deze manier biedt u hen een snelle, praktische en flexibele laadoplossing.

Eén partner voor elektrisch laden

Kiest u voor de Joulz Bedrijfslaadpunten, dan legt u alle acties in één hand.

Wij regelen de voeding voor de laadpunten voor u: via een nieuwe middenspanningsinstallatie of door een bestaande installatie te verzwaren.

Daarnaast plaatsen wij het laadpunt, we testen het én zorgen dat het werkt. Joulz denkt als partner voor elektrisch laden met u mee. Complete ontzorging is ons uitgangspunt.

Kleine investering, groot gemak

De investering in een Joulz Bedrijfslaadpunt is relatief klein. U betaalt alleen de kosten voor de installatie. De kosten voor de gebruikte palen en de laaddiensten betaalt u per maand. Op deze manier heeft u weinig opstartkosten, maar wel de mogelijkheid om gelijk te beginnen met laden. Wilt u meer weten of direct een offerte aanvragen? Onze adviseurs staan voor u klaar.