Flexibele Laad Oplossingen

Of het nu gaat om auto’s, bussen, vrachtwagens of schepen: elektrisch vervoer is de toekomst. Natuurlijk wilt u uw vervoersmiddel veilig en efficiënt laden. Onze Flexibele Laad Oplossingen (FLO) staan garant voor een goede elektrische laadinfrastructuur. Van aanleg tot financiering!

 

  • Alles in één: ontwerp, installatie, onderhoud én beheer
  • Ook voor financiering van laadinfrastructuur en installatie
  • Snel, efficiënt en flexibel: u bepaalt welke diensten u gebruikt

FLO: flexibel van ontwerp tot beheer

Joulz is specialist in energie-infrastructuren. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van infrastructuren én met het onderhouden en beheren van middenspanningsinstallaties. Onze Flexibele Laad Oplossingen bieden u deze diensten voor elektrisch laden, maar dan volledig op flexibele basis. Dus wilt u dat wij alles voor u regelen, van ontwerp tot beheer? Dat kan. Maar u kunt ook kiezen.  De aanleg van de middenspanningsinstallatie is het vertrekpunt en verder is de keuze aan u. Met FLO heeft u zelf de regie in handen.

FLO voor alle soorten elektrisch vervoer

Elektrisch vervoer beperkt zich al lang niet meer tot elektrische personenauto’s. Er zijn elektrische bussen, elektrische vrachtwagens en zelfs elektrische schepen met een walstroomaansluiting. Elektrisch vervoer is een actueel onderwerp. Het is schoner, stiller en zuiniger. Logisch dus dat veel duurzame ondernemers kiezen voor oplossingen met elektrisch rijden en varen. Bent u benieuwd waar wij FLO al hebben toegepast? Lees hier de case van Qbuzz.

 

Joulz is uw partner in elektrisch laden

Er zijn vele manieren om het elektrisch laden in te richten. Wat dacht u van laden met uw eigen opgewekte energie! Maar hoe kunt u dat regelen? Kunt u daarvoor zonnepanelen op uw kantoor of distributiecentrum laten plaatsen? En hoe geeft u sturing aan deze energiestromen? Joulz denkt als partner met u mee met de juiste oplossing voor uw organisatie. De letters FLO staan niet voor niets voor Flexibele Laad Oplossingen.

Vragen over FLO? Mail ons!

Deze infradienst delen?