Exploitatie & verhuur

Geen hoge investeringskosten én gebruik maken van onderhoud, beheer en een storingsdienst? Huur dan een middenspanningsinstallatie!

  • Geen zorgen over onderhoud, beheer en financiering
  • Wij zijn een van de weinige verhuurders van middenspanningsinstallaties
  • Grote voorraad: snelle levering van onderdelen

Kosten en veiligheid

Een middenspanningsinstallatie is een substantiële investering. Niet alleen in de primaire aanschaf, maar ook in onderhoud en beheer. De huur van een installatie kan dan uitkomst bieden. 

Of u nu de eigenaar/gebruiker bent van een kantoor, een school of een industriële locatie, de huur van een middenspanningsinstallatie behoort altijd tot de mogelijkheden. Met huur houdt u de investeringskosten laag. Daarnaast bent u niet zelf verantwoordelijk voor de wettelijk verplichte installatieverantwoordelijkheid. Huur is altijd inclusief onderhoud, beheer en de storingsdienst. U bent dus gewaarborgd van een veilige installatie.

De voordelen van het huren van een installatie

Heeft u problemen met de installatie of is deze aan vervanging toe? Dan regelen wij dit voor u! U bent namelijk niet verantwoordelijk voor de kosten van de vervanging. Wilt u in de toekomst de aansluiting verlichten of verzwaren, dan bent u bij Joulz geen investering kwijt. Deze wijzigingen vallen namelijk binnen de maandelijkse huurkosten. De maandelijkse huurkosten zijn een vast bedrag.

U kunt tevens meters huren voor energiemanagement, zoals de Power Quality meting.

Deze infradienst delen?