ODA Dienstverlening

Joulz biedt u als Onafhankelijke Diensten Aanbieder (ODA) gedetailleerd online inzicht.

  • Voorrang op een slimme meter
  • Een meter die voldoet aan de Meetcode Elektriciteit en Gas
  • Grootverbruik of kleinverbruik; wij nemen uw meetverantwoordelijkheid uit handen!

Slimme kleinverbruikmeter nodig? U krijgt voorrang!

Joulz is  officieel gecertificeerd ODA. Daarmee voldoen wij aan alle technische en juridische eisen om uw energiedata op te halen uit het centrale systeem en deze aan u beschikbaar te stellen. Dat kan echter alleen als u beschikt over slimme op-afstand-uitleesbare meters. Heeft u nog geen slimme meter voor kleinverbruik? Wij hebben dit zo geregeld! Als ODA zorgen wij ervoor dat de slimme meter snel bij u geplaatst wordt!

ODA diensten voor grootverbruik én kleinverbruik

Als grootverbruiker heeft u wellicht ook kleinverbruikmeters. Joulz heeft in haar ODA-rol toegang tot al uw energiedata. Met uw expliciete toestemming communiceren wij al uw energieverbruiken, zowel die van uw grootverbruik- als ook die van uw kleinverbruikmeters. Voor uw gemak hebben wij hiervoor een eigen online tool beschikbaar, de e-DataPortal.

Eén aanspreekpunt voor al uw aansluitingen

Wilt u perfect inzicht in het energieverbruik van zowel uw groot- als kleinverbruikmeters, minder administratieve lasten en wilt u alles bij één partij onderbrengen? Kies dan voor Joulz als aanspreekpunt. Wij beschikken over veel kennis en expertise op het gebied van de energiemarkt en alle technische en juridische details.

Dit product delen?