e-Dataportal

Het energieverbruik van al uw aansluitingen in één online overzicht. Constateer direct waar u op kunt besparen!

  • Bekijk alle energiestromen binnen uw organisatie
  • Vergelijk de energieprestaties van al uw locaties
  • Draai snel een overzichtelijk energierapport uit

Wat kunt u verwachten van de e-DataPortal?

De e-DataPortal toont de verschillende energiestromen in een actueel online overzicht. Hiermee heeft u direct inzicht in uw energieverbruik via uw gasmeters, elektriciteitsmeters, tussenmeters en warmtemeters.

Wanneer u de oppervlakte per locatie invult, heeft u een professioneel benchmarkmiddel. De e-DataPortal maakt het energieverbruik per locatie inzichtelijk en toont direct welke locatie minder verbruikt. Zo kunt u gemakkelijk inspelen op energiebesparingen.

In één muisklik inzicht in uw energieverbruik

De e-DataPortal van Joulz biedt inzicht én overzicht. Inzicht in het energieverbruik van gas, elektriciteit en warmte, per aansluiting en op basis van CO2-uitstoot. U heeft een overzicht, dankzij de handige vergelijking die u kunt maken tussen verschillende perioden. In één oogopslag ziet u bijvoorbeeld hoeveel gas u deze winter heeft verbruikt ten opzichte van het jaar ervoor. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk bijsturen.

Wilt u ook kosten besparen op uw energierekening?

Voor u als grootverbruiker is het inkopen van energie een vak apart. De prijzen van gas en elektriciteit veranderen periodiek en energiekosten zijn vaak onvoorspelbaar. Met de e-DataPortal van Joulz brengt u daar verandering in en stuurt u gericht aan op energiebesparingen.

De e-DataPortal is een sterk instrument om het energiebewustzijn tussen de oren van uw collega’s te krijgen. Iedereen heeft toegang tot de gedetailleerde energierapporten. Periodieke inzage leidt niet alleen tot inzicht in het energieverbruik, maar ook tot actief meedenken over verspilling en besparing. U kunt met de e-DataPortal uw duurzaamheidsdoelstellingen delen en het energiebewustzijn in uw organisatie vergroten.

Dit product delen?